torstai 3. joulukuuta 2015

#29 Uudet poikaset

Heippa!

Meille tosiaan kotiutui kaksi luovutusikäistä gerbiilinpoikasta sunnuntaina 29.11., Vantaan pikkujoulunäyttelyn yhteydessä. Tytöt tulivat Mollin kaveriksi.
Kyseiset siskokset vei heti mun sydämen kun näin ne, ja niin on vienyt monen muunkin jotka niitä on meillä käynyt kurkkaamassa! Sen lisäksi että ne ovat ulkonöltään aivan ihania, niin myös luonteen puolesta ovat todella rohkeita ja uteliaita ja ovat nopeasti tottuneet uuteen paikkaan, hajuihin ja ääniin.


Poikaset ovat väriltään dilute silver nutmeg ja dilute nutmeg patched. Helpoiten selitettynä siis harmaa sekä oranssinruskea valkoisella kuviolla. Erityisen mielenkiintoisen niiden väreistä tekee se, että ne muuttuvat tässä pikkuhiljaa hieman erilaisiksi. Tälläkin hetkellä harmaalla poikasella on hauska raita naamassa karvanvaihtorajan vuoksi :D



Molli on reagoinut paremmin kuin hyvin uusiin tulokkaisiin verkon toiselta puolelta, ja kaikki vain hamuavat toiselle puolelle ja haistelevat toisiaan rauhallisesti verkolla.







Myös Molli on voinut hyvin!



Aluksi ajattelin että jatkaisin musiikkiteemaa nimien antamisessa (kuten Duuri ja Molli) mutta löysinkin mieluisat nimet luontoon liittyvistä sanoista! Näistä neitokaisista tuli kutsumanimiltään

Halla ja Gaissa.

Kuten arvata saattaa, harmaa poikanen on Halla ja oranssinruskea Gaissa. Sanojen tarkoituksella ei sinäänsä ole mitään suurempaa merkitystä: halla tarkoittaa ikäänkuin pakkasta, ja gaissa taas tarkoittaa tunturia jonka huipulla lumi pysyy sulamattomana ympäri vuoden.


2 kommenttia: