sunnuntai 31. elokuuta 2014

#10 Kierrätysvinkki

Jeees! Kymmenes postaus :) Ajattelin että tekisin jonkunlaisen erikoispostauksen, mutten keksinyt mitään hyviä aiheita.. Niinpä jaan teidän kanssanne nyt yhden kivan vinkin, jonka itse löysin kauan sitten internetin syövereistä.

Pringles-sipsipurkkien kierrätysvinkki!


Itse tykkään käyttää kaiken mahdollisen pahvin hyväkseni, sillä vessapaperirullia ja munakennoja ei kuitenkaan riitä loputtomiin noiden pahvihirmujen kanssa :D
Itse en yleensä syö Pringlessejä, mutta nyt kaverin kanssa tuli niitä ostettua jolloin mieleen palautui tämä kätevä keino.
Selitykset ovat aina kuvien alapuolella!





Ensimmäiseksi leikataan kummastakin sipsipurkin päästä pienet palat/osat pois, jotta seuraava vaihe onnistuisi helpommin.


Sen jälkeen aloitetaan metallisen sisuksen repiminen.
Ensin repäistään toisesta päästä vähän, jonka jälkeen käsi laitetaan toisesta päästä kokonaan purkin sisälle (tästä vaiheesta en muistanut ottaa kuvaa) ja tartutaan tuohon pieneen kohtaan. Sisus voi olla hieman hankala repäistä kokonaisena, siihen tarvitaan aika paljon voimaa.


Lopulta sisäpuoli näyttää tältä.


Kun kaikki edellä mainitut vaiheet on suoritettu, olet valmis lisäämään purkin terraarioon.



Gerbiilit tykkäävät: samalla pahvia purtavaksi ja kiva oleskelupaikka varsinkin jos purkin laittaa vaikka siivouksen yhteydessä purun alle :)! Ja voihan tätä samaista keinoa käyttää myös hanstereilla, hiirille ja vaikka millaisille muille jyrsijöille tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti